24orange

24orange

Over 24orange de zoekmachine specialist

24orange heeft jarenlange ervaring in internet marketing met het specialisme zoekmachine optimalisatie. Wij hebben een ruime portfolio van bedrijven in binnen en buitenland.

ONZE WERKWIJZE: De klant staat voorop!

De zoekmachine optimalisatie bestaat uit een aantal acties die er voor zorgen dat uw site hoger in de zoekmachines komt. Als basis voor de zoekmachine optimalisatie kijken we naar de doelstellingen van uw site uw doelstelling kan zijn:

  • meer omzet
  • hogere naamsbekendheid
  • aanbieden van nieuwe service of product

Daarnaast nemen we het marketingaspect van uw site en uw concurrenten mee. Op basis van uw doelstellingen en de huidige positie van uw site, geven wij u een gratis advies over het verbeteren van uw positie.

pijl
Gratis Marketing Analyse Rapport
Gratis Volledige Website Scan Aanvragen
*Vul hieronder uw naam,emailadres, websiteadres en de gewenste zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden in en wij zullen uw rapport gaan samenstellen.

Zoekwoord analyse

Na onze analyse van uw huidige positie, ontvangt u een advies over de keuze van zoekwoorden die voor uw site en potentiële markt optimaal zijn. Bovendien onderzoeken we de plaatsing van uw site bij die zoekmachines die het beste aansluiten op uw doelstellingen. Wij optimaliseren uw site op het zoekgedrag van uw potentiële klanten.

Landing page

Op basis van de geselecteerde zoekwoorden en de keuze van de zoekmachine-regio optimaliseren wij uw site. Hierbij gebruiken wij het lay-out van uw huidige website. Aan de content wordt niets gewijzigd. Wij plaatsen extra landing pages. Landing pages zijn door ons geoptimaliseerde pagina's waar de bezoekers vanuit de zoekmachines op uw website binnen komen. De inhoud van deze pagina is toegespitst op het trefwoord en volledig in uw eigen huisstijl. De zoeker vindt wat hij zoek en zal vervolgens door klikken naar de pagina met nog meer informatie over het zoekwoord of naar een contact formulier. Dit alles zorgt voor een hogere conversie. 

Bijsturen

Op het moment dat uw landing pages zijn aangemeld bij de zoekmachines, houden wij de positie van uw site in de gaten. Dit is een continu proces waarbij wij uw site 24x7 bijhouden en bijsturen om een zo hoog mogelijke positie te creëren. Wij houden u op de hoogte door uitgebreide rapportages.Kies vanaf vandaag voor een hogere positie van uw site.

 

Bel mij terug
Vul uw naam en nummer in en wij bellen u terug.


Lidmaatschap iab

Het Interactive Advertising Bureau Nederland (IAB) is de brancheorganisatie voor de online advertising en interactieve marketing industrie.

iab


footerimage
Contactgegevens

Veenrietweg 6
7481 VJ Haaksbergen
Tel: +31 534-280 953
K.v.K: 06086615
Email: info@24orange.nl

Connect with us
Nieuws
Onze nieuwe website is online
24orange lid van iab
©2014 24orange Internet marketing. All rights reserved.