Heatmaps

Hoe kijkt de klant naar uw website? Hoe en waar wordt geklikt?

Wij kunnen voor u inzichtelijk maken waar de bezoekers op uw website vandaan komen en welke acties ze al dan niet ondernemen.  Door gebruik te maken van heatmapping of live visitors recordings kunnen wij voor u inzichtelijk maken hoe de bezoeker van uw site over uw website navigeert. De resultaten hiervan kunnen bijdragen aan het verbeteren van de conversie.

 

Heatmapping of Live visitors recording op uw site

24orange is al meer dan 10 jaar een succesvolle speler binnen de optimalisatie branche. Door met een scherp oog de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van optimalisatie in de gaten te houden weten wij uw website altijd ‘up to date’ te bedienen. Interessante tools die wij hierbij gebruiken zijn een heatmap  en live visitors recordings waarmee wij vastleggen en analyseren  hoe een bezoeker zich op uw site gedraagt. De conclusies die hieruit getrokken kunnen worden spelen een belangrijke rol bij het finetunen van uw site.

pijl
Gratis Marketing Analyse Rapport
Gratis Volledige Website Scan Aanvragen
*Vul hieronder uw naam,emailadres, websiteadres en de gewenste zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden in en wij zullen uw rapport gaan samenstellen.

 

Wat laat een heatmap of live visitors recording u zien

  • U kunt zien hoe uw website wordt gebruikt, het scrollen en de clicks zijn zichtbaar
  • U ziet precies hoe lang uw potentiele kijkt en wáár, maar ook wanneer hij stopt met kijken en weer wegklikt. Wellicht een gemiste kans!

 

Wat kunnen deze 'spionnen' u vertellen

  • Hoe uw website beter gefinetuned kan worden
  • Hoe uw website toegankelijker kan worden
  • Hoe potentiële klanten langer op de site blijven
  • Hoe u uw klanten beter kunt aansturen zodat de juiste actie wordt ondernomen

 

Hoe simpel kán het zijn!

Slechts een voorbeeld “ U heeft uw Call to action button helemaal onderaan uw website pagina geplaatst, via de heatmap ziet u dat veel bezoekers/potentiële klanten moeite moeten doen om helemaal naar onderen te scrollen om daar gebruik te kunnen maken van deze button. U kunt snel de simpele conclusie trekken dat het veel effectiever zou zijn geweest wanneer u deze call to action hoger in uw tekst plaatst”.Zó simpel kán het zijn!

 

 
Bel mij terug
Vul uw naam en nummer in en wij bellen u terug.

footerimage
Contactgegevens

Veenrietweg 6
7481 VJ Haaksbergen
Tel: +31 534-280 953
K.v.K: 06086615
Email: info@24orange.nl

Connect with us
Nieuws
Onze nieuwe website is online
24orange lid van iab
©2014 24orange Internet marketing. All rights reserved.