Landingpages

Wat zijn landingpages?

Landingpages halen meer redement uit uw mediabudget
De effectiviteit van uw zoekmachine marketing activiteiten vergroten? Heldere en relevante landingpages leveren u aanzienlijk meer rendement uit uw Search Advertising campagne!

 

Wat zijn landingpages?
Een landingpage is een webpagina die speciaal wordt ontwikkeld om het conversiepercentage van campagnes te verhogen. Een conversie is een actie van een bezoeker op een website. Voorbeelden van conversies zijn aankopen, informatie aanvragen en brochureaanvragen of een rapport aanvraag zoals hieronder.

Een verdubbeling van het aantal conversies is bij het gebruik van landingpages geen uitzondering. Door deze stijging van het aantal conversies nemen de kosten per conversie af en haalt u het optimale rendement uit uw marketingbudget.Gratis site analyse Gratis: Zoekmachinerapport

Staat uw site bovenaan bij zoekmachines? Ontvang gratis marketing rapport analyse van uw siteposities met de door u opgegeven zoekwoorden.

pijl

Gratis Volledige Website Scan Aanvragen
*Vul hieronder uw naam,emailadres, websiteadres en de gewenste zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden in en wij zullen uw rapport gaan samenstellen.
Landingpages
Zichtbaar aanwezig?

- Hoe vindbaar is uw site?
- Kent u uw Potentiële klant?
- Nieuw design maar geen verkeer?
- Verhoog uw naamsbekendheid

Meer inzicht in SEO Bezoek onze SEO FAQ sectie. Deze geeft u de nodige uitleg.


footerimage
Contactgegevens

Veenrietweg 6
7481 VJ Haaksbergen
Tel: +31 534-280 953
K.v.K: 06086615
Email: info@24orange.nl

Connect with us
Nieuws
Onze nieuwe website is online
24orange lid van iab
©2014 24orange Internet marketing. All rights reserved.