adwords

Adwords professional - De oplossing voor extra bezoekers

Adverteren bij zoekmachines: Adwords

Wat is Adwords?

Adwords is een advertentieprogramma van Google. Uw advertentie verschijnt naast of boven de onafhankelijke zoekresultaten bij de belangrijkste zoekmachines.

Wij verzorgen uw Adwords campagne zonder opstartkosten!

Voordelen van Adwords:

  • Vergroot de vindbaarheid van uw site door plaatsing van advertenties boven of naast de zoekresultaten erg lange zin voor een opsomming!
  • Adverteren voor uw zoekwoorden
  • Betalen per bezoeker
  • Direct resultaat: snelle en flexibele plaatsing van uw advertenties
  • Een goede ondersteuning voor uw optimalisatie campagne

 

Zoekmachine-optimalisatie is gericht op het krijgen van meer bezoekers via de zoekresultaten. Met een Adwordscampagne kunt u extra bezoekers aantrekken via betaalde advertenties.

Adwords professional suggestion voor een toppositie in Google

Zoekmachines bieden de mogelijkheid om zoekwoorden via een veilingsysteem te kopen. Degene die het meeste biedt voor een bepaald zoekwoord krijgt de hoogste advertentiepositie. Dit betekent een hoop uitzoekwerk, controle en aanpassingen. U kunt uw advertentiecampagnes ook overdragen naar 24orange.

Na een grondige analyse van uw site, doelgroep en marketingstrategie ontvangt u een voorstel van de belangrijkste zoekwoorden. Wij formuleren uw advertentie op basis van deze zoekwoorden. Daarna starten we uw advertentiecampagne. Tevens bepalen we de prijs per klik en het dagbudget dat u aan uw advertenties wilt besteden.

U betaalt alleen voor de keren dat een potentiële klant via de advertentie op uw site komt en niet voor het plaatsen van de advertentie. Wij verzorgen het gehele traject van zoekwoordadvies tot de plaatsing van uw advertentie.

 

Bel mij terug
Vul uw naam en nummer in en wij bellen u terug.


Lidmaatschap iab

Het Interactive Advertising Bureau Nederland (IAB) is de brancheorganisatie voor de online advertising en interactieve marketing industrie.

iab

footerimage
Contactgegevens

Veenrietweg 6
7481 VJ Haaksbergen
Tel: +31 534-280 953
K.v.K: 06086615
Email: info@24orange.nl

Connect with us
Nieuws
Onze nieuwe website is online
24orange lid van iab
©2014 24orange Internet marketing. All rights reserved.